Mobila pentru familia ta

GARANTII. RECLAMATII SI SESIZARI

inapoi la Info Utile

 

Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului;

 • Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail reclamatii@staer.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 • CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in Certificatul de Garantie si instructiunile de manipulare, montaj, intretinere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

 • CLIENTUL are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescriptiile din certificatul de garantie. STAER INTERNATIONAL SA, nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.

 • Toate reclamatiile se transmit in scris pe adresa reclamatii@staer.ro , în maxim 48 ore de la data livrarii catre client. Dupa expirarea acestui termen, nu mai este valabila reclamatia privind viciile aparente sau care ar fi putut fi descoperite la o verificare atenta.

 • Reclamatia va fi însotita de date concrete legate de numarul comenzii, numarul facturii, numarul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

 • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre STAER INTERNATIONAL SA neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca STAER INTERNATIONAL SA sa solutioneze cererea de acordare a garantiei,pe cheltuiala solicitantului.

 • STAER INTERNATIONAL SA  va raspunde reclamatiei în termen de max. 3 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, STAER INTERNATIONAL SA poate sa decida:

 1. respingerea reclamatiei;

 2. remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;

 3. acordarea unui rabat;

 4. înlocuirea marfii sau returnarea acesteia.

 5. nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca s-a intervenit in orice fel asupra produsului si/sau daca CLIENTUL nu a efectuat montajul cu firmele partenere agreate de SOCIETATE .

 • Remedierea neconformitatii reclamate se face in termenul prevazut de legislatia in vigoare.

 • Termenul de garantie pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.staer.ro este functie de produs si este calculat de la data emiterii facturii.

 • Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie. Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.

 • Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale precum: piele ecologica, PAL, furnir ,acrylux, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

 • In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula o reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen conform prevederilor certificatului de garantie, se trimite pe mail la adresa reclamatii@staer.ro .

 • In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

 • Reclamatiile se trimit la adresa reclamatii@staer.ro .

inapoi la Info Utile