Mobila pentru familia ta

inapoi la Info Utile

 

Confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

Avem grijă de datele dumneavoastră cu caracter personal

 

STAER INTERNATIONAL SA  respecta prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor. Continutul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.

Conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și bunele practici în domeniu, precum și asigurarea unui climat de transparență, siguranță și încredere pentru clienții STAER este o prioritate pentru noi.

Protejarea informațiilor pe care le furnizați este extrem de importantă pentru noi. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre informațiile pe care le colectăm, scopul pentru care le colectăm, cum le folosim și cu cine le mai împărtășim.

Datele noastre de contact

Denumire completă: STAER INTERNAȚIONAL SA ;

Sediu social: Galati, Str. Siderurgistilor, nr. 24, Bl SD6B, parter, Jud. Galati, Romania

Sediu administrativ (adresă corespondență): Comuna Vanatori, DN 26 Galati – Barlad, Km 5+700, Jud Galati, Romania

Număr de telefon : +40 236 406 208  disponibil între orele 9.30 – 17.00 in zilele  luni - vineri

Adresă de email: office@staer.ro

Adresa web: www. staer.ro

 

1. De ce colectăm datele dumneavoastră?

 

Folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal ne permite să ne îmbunătățim serviciile oferite, ne ajută să vă putem procesa cererile mai rapid și să gestionam mai bine relația cu dumneavoastră.

 

Temeiurile pe baza cărora prelucrăm datele dumneavoastră sunt:

•          îndeplinirea obligaţiilor noastre legale  in cazul incheierii unui contract/lansarii unei comenzi.

•          pentru a vă oferi informații pe care le-ați solicitat.

•          cu privire la obligaţile legale de a comunica  la cerere, unor autorităţi publice, anumite informaţii sau a altor obligaţii legale.

 

2. Scopurile pentru care prelucrăm date cu caracter personal

Prestarea de servicii către dumneavoastră în strictă conformitate cu Contractele încheiate.

Comunicări. Comunicarea cu dumneavoastră prin orice mijloace (de exemplu, email, telefon mobil sau fix, mesaje telefonice (SMS-uri), poştă, curier sau în persoană, strict în scopul derulării Contractelor încheiate.

Îndeplinirea obligaţiilor noastre legale. Îndeplinirea obligaţiilor noastre legale cu privire la depunerea declarațiilor fiscale, arhivare, ţinerea evidenţelor și a altor obligații pe care legislația ni le impune.

Gestiunea financiară. Eliberarea facturilor către dumneavoastră; primirea plăţilor de la dumneavoastră inclusiv inregistrarea platilor efectuate de catre alte persoane in numele dumneavoastra;

Soluţionarea litigiilor. Formularea de cereri şi de apărări înaintea autorităţilor publice şi a altor entităţi care soluţionează litigii; soluţionarea sesizărilor dumneavoastră.

 

3. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

 

Datele cu caracter personal pe care le vom prelucra sunt:

- datele obținute direct de la dumneavoastră:

•          Informații personale (nume, prenume, adresă, email, telefon) pe care le furnizati la momentul crearii contului.

-datele cu caracter personal colectate indirect:

·         Informatii de la  de la banca dumneavoastra sau a titularului care efectuiaza plata pentru dumneavoastra (aceasta informatie este folosita doar in scopul verificarii platilor efectuate in contul nostru): cont, banca, titular cont.

·         Informatia colectata din raportul de trafic al serverului STAER INTERNATIONAL SA: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam caresectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. STAER INTERNATIONAL SA  colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.

·         Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: STAER INTERNATIONAL SA  foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum au fost ele definite mai sus) ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

 

Cookieuri:

Informatii despre cookieuri  se pot obtine prin accesarea link-ului :

https://www.staer.ro/despre-cookie .

Minimizarea datelor - ne-am asigurat că datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate .

 

4. Cât timp vom stoca datele dumneavoastră?

 

Stocarea datelor cu caracter personal se face de catre Operator  in format electronic pe serverele proprii. Stocarea datelor cu caracter personal  se va efectua pe o de 10 ani (conform Nomenclatorului arhivistic aprobat) in cazul finalizarii unei tranzactii comerciale prin intermediul site-ului sau pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra, respectiv stergerea contului.

 

Dupa aceste termene  datele cu caracter personal  vor fi sterse automat.

 

5.Securitatea datelor dumneavoastră

 

Securitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi. Am implementat măsuri de securitate administrative, tehnice și fizice de ultimă oră pentru a proteja împotriva accesului, distrugerii sau modificării neautorizate a informațiilor dvs. Aceasta include criptarea serviciilor noastre utilizând Secure Sockets Layer (SSL) și restricționarea accesului la datele personale pentru angajații STAER INTERNATIONAL SA , partenerii /persoanele imputernicite au nevoie să știe acele informații pentru a le prelucra pentru noi și care sunt supuși obligațiilor stricte de confidențialitate contractuală. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre cele mai bune, niciuna dintre măsurile de securitate nu este complet impenetrabila.

 

6. Cui i-am mai putea da acces la datele tale personale?

 

Am putea să acordam  acces la unele dintre informațiile dumneavoastră personale prestatorilor de servicii, colaboratorilor si altor furnizori de servicii conexe în scopul de a finaliza o eventuala comanda dumneavoastra.

 

Contabili, auditori, avocați și alți consultanți profesionali externi ai noștri– aceștia vor fi obligați prin contractul încheiat cu noi să păstreze confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Persoane fizice sau juridice care acționează ca persoane împuternicite pentru noi, în diverse domenii (de exemplu, servicii de montaj, servicii de plată, etc.) care  vor fi obligați însă să respecte cerințele legislației care vă protejează drepturile.

Orice instanță relevantă din România  autorizată  să constate exercitarea sau apărarea unui drept al nostru.

Orice achizitori sau posibili achizitori relevanți în situația în care vindem sau transferăm toate sau o parte dintre acțiunile noastre, activele noastre sau afacerea noastră (inclusiv în cazul dizolvării sau al lichidării noastre) – aceștia vor fi ținuți de o obligație de confidențialitate.

Partenerii noștri, cu care ne aflăm în relații contractuale - asigurători, bănci.

 

Noi ne asigurăm contractual că aceștia sunt la fel de angajați ca noi în protejarea datele și informațiilor cu caracter personal.

 

Motive de conformitate și securitate

Ar putea fi necesar să dezvăluim datele dvs. cu caracter personal autorităților publice și guvernamentale din motive de securitate națională, de aplicare a legii sau din alte motive de importanță publică. Atunci când legea ne va permite, vă vom informa înainte de un astfel de transfer.

De asemenea, putem divulga informații personale dacă determinăm cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii și condițiile, a investiga o fraudă sau pentru a ne proteja utilizatorii.

 

7. Care sunt drepturile tale și cum le puteți exercita?

 

Dreptul de acces la date. Aveţi dreptul de a obţine accesul la datele dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; aveţi, de asemenea, dreptul de a obţine de la noi informaţii cu privire la natura, prelucrarea şi divulgarea acestor date.

Dreptul la rectificarea datelor. Aveţi dreptul de a obţine rectificarea inexactităţilor datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul la ştergerea datelor. Aveţi dreptul de a obţine de la noi ştergerea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor. Aveţi dreptul de a restricţiona prelucrarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul de a obiecta. Aveţi dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

Dreptul la portabilitatea datelor.Aveţi dreptul de a obţine transferul către un alt operator al datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul la retragerea consimţământului. În situaţiile în care prelucrăm datele dumneavoastră în temeiul consimţământului dumneavoastră, aveţi dreptul de a vă retrage consimţământul; puteți face aceasta în orice moment, cel puţin la fel de uşor cum ne-aţi acordat iniţial consimţământul; retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră pe care am realizat-o înainte de retragere.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Aveţi dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

 

Cum vă puteți exercita drepturile

 

Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi (inclusiv dreptul de a vă retrage consimțământul, atunci când vă prelucrăm datele pe baza acestuia) sau pentru a adresa orice întrebare despre oricare dintre aceste drepturi sau orice prevedere din această notă de informare sau despre oricare alte aspecte ale prelucrării datelor dumneavoastră de către noi, vă rugăm să folosiţi oricând doriţi detaliile de contact din secţiunea de mai sus (Datele noastre de contact).

 

Pentru a face o cerere sau o plângere, puteți contacta responsabilii nostri pentru protecția datelor : Ovidiu Madalin Netcu, Marius Iulian Purcareata, la adresa de e-mail pdcp@staer.ro sau la adresa poștală STAER INTERNATIONAL S.A.: Comuna Vanatori, DN 26 Galati – Barlad, Km 5 +700, Jud Galati, Romania. În cele din urmă, dacă simțiți necesar, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor. Apasă www.dataprotection.ro/ pentru detalii.

 

 

Semnificațiile termenilor folosiți

 

Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal: o autoritate publică independentă care, potrivit legii, are atribuţii referitoare la supravegherea respectării legislaţiei protecţiei datelor cu caracter personal. În România, această autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Date cu caracter personal: orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (denumită „persoană vizată”). O persoană fizică este identificabilă dacă poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, de exemplu: nume,  număr de identificare, date de localizare. Astfel, de exemplu, în noțiunea de date cu caracter personal sunt incluse următoarele: numele și prenumele; adresa de domiciliu sau de reședință; adresa de email; numărul de telefon; codul numeric personal (CNP);

Operator: persoana fizică sau juridică care decide de ce (în ce scop) şi cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, răspunderea pentru respectarea legislaţiei referitoare la datele cu caracter personal revine în primul rând operatorului. În relația cu dumneavoastră,  STAER INTERNATIONAL SA  este operatorul, iar dumneavoastră sunteți persoana vizată.

Persoană împuternicită: orice persoană fizică sau juridică care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului, alta decât angajaţii operatorului.

Persoană vizată: persoana fizică la care se referă (căreia îi „aparțin”) anumite date cu caracter personal. În relația cu noi (operatorul), dumneavoastră sunteți persoana vizată.

Prelucrare a datelor cu caracter personal: orice operațiune/set de operațiuni efectuată/efectuate asupra datelor cu caracter personal, cu sau fără utilizarea mijloacelor automatizate; de exemplu: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea respectivelor date cu caracter personal/seturi de date cu caracter personal. Acestea sunt doar exemple. Practic, prelucrarea înseamnă orice operaţiune asupra datelor cu caracter personal, indiferent dacă prin mijloace automate sau manuale.

 

 

STAER INTERNATIONAL SA

 

inapoi la Info Utile