Mobila pentru familia ta

Saltele & Lenjerii

Afișare Grid Listă
Ordonare
Afisare pe pag.

Pachet Ergo Relax

☆☆☆☆☆
★★★★★
Setul Ergo Relax conține trei dintre elementele de bază produse pentru dormit: saltea, perna și pilotă. Calitate la puterea a 3-a. O soluție avantajoasă și economică, potrivită oricărui buget.
657,00 lei

PILOTĂ HIPOALLERGENICMED

☆☆☆☆☆
★★★★★
Pilotă groasă de iarnă, medicinală, hipo-alergică si lavabila.
86,00 lei

Saltea Idromem

☆☆☆☆☆
★★★★★
Grosime 25 cm . O treime din viata ne-o petrecem dormind. Asa spun specialistii. Pare mult, dar de multe ori dormim mai mult de 8 ore si tot obositi ne simtim. De ce? Nu cantitatea este cea mai importanta, ci calitatea somnului.
1.413,00 lei

Saltea Arctic Gel Memory

☆☆☆☆☆
★★★★★
Saltea cu 7 zone de confort , spuma memory si husa detasabila.
706,50 lei

Saltea Bedora BlueLine

☆☆☆☆☆
★★★★★
Saltea antialergica recomandata pentru toate pozitiile de dormit, inaltime 19 cm ( +- 1 cm).
369,00 lei

Saltea Cocos

☆☆☆☆☆
★★★★★
Saltea Cocos - structura poliuretan elastic. Cocos 1 cm. Tesatura tip 3D cu ventilatie imbunatatita. Durata lunga de utilizare. Inaltime 18 cm (+/-1 cm). Fermitate: 4 din 5. Greutate maxima recomandata: 120kg/persoana.
550,00 lei

Saltea Cocos Memory

☆☆☆☆☆
★★★★★
Saltea Cocos este conceputa cu un strat de confort din vata cu fibre naturale de bumbac si 3 cm de spuma Memory, inaltime 18 cm.
790,00 lei

Saltea Fresh Memory

☆☆☆☆☆
★★★★★
Saltea Fresh Memory - structura interioara a saltelei cu stratul de memory foam ofera o sustinere optima si uniforma a corpului uman pe timpul somnului, are capacitatea de a-si mentine forma corpului si permite o aerisire excelenta a saltelei.
660,00 lei

Saltea Idromem sensazione

☆☆☆☆☆
★★★★★
Grosime 29 cm . Salteaua Idromem cu husă detasabila intră în componența mobilierului tapițat cu funcționalitate pentru ședere, lectură, odihnă, dormit.
1.761,00 lei

Saltea Pink

☆☆☆☆☆
★★★★★
Sustinere ortopedica a coloanei vertebrale - straturile de poliuretan elastic confera o sustinere naturala a corpului. Nu deranjeaza partenerul de somn, densitate constanta pe toata suprafata. Salteaua Pink face parte din gama de saltele ce pot fi utilizate de persoanele care doresc sa doarma pe un suport ferm.
532,00 lei

Saltea Silver Activ

☆☆☆☆☆
★★★★★
Concepută pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sănătos, salteaua SILVER ACTIVE are o structură complexă de poliuretan si materiale de acoperire de calitate superioară. Ortopedică si anatomică, salteaua SILVER ACTIVE oferă o pozitie corectă a coloanei în timpul somnului si relaxează muschii.
1.128,00 lei

Saltea Trieste

☆☆☆☆☆
★★★★★
Grosime 18 cm . Saltea anatomica cu husa detasabila .
1.626,00 lei