Mobila pentru familia ta

Plita AEG IKB64413FB

Plită cu inducţie, latime 60 cm, 4 zone de gatit (1 zona extinsa), control touch rin culisare, conectivitate hota, booster, timer electronic, oprire automata, detectarea vaselor, functie pauza; blocare de siguranta pentru copii, semnal acustic, culoare neagra.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Termen de livrare: Programare
2.688,00 lei
1.970,00 lei

Beneficii

Setări precise la îndemână

Selectaţi setările de care aveţi nevoie printr-o simplă atingere. Sistemul Direktouch vă oferă acces imediat la comenzile plitei.

Putere maximă atunci când aveţi nevoie

Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea.

Utilizare inteligentă a puterii pentru un consum redus de energie

Cronometrul Öko vă permite să utilizaţi energia mai eficient, utilizând căldura reziduală a plitei în timpul ultimelor minute, ale procesului de gătit.

Utilizare extrem de eficientă a căldurii reziduale

Pentru fiecare zonă de căldură, OptiHeat Control urmăreşte nivelul căldurii reziduale, astfel încât să beneficiaţi la maxim de căldura rămasă şi să optimizaţi consumul de energie.

Zonă multiplă pentru gătit pentru rezultate profesionale

Zona multiplă pentru gătit a acestei plite a fost concepută pentru a putea folosi toate vasele şi cratiţele dvs cu forme de dimensiuni mari sau atipice şi pentru a putea obţine tot timpul preparate perfecte.

Monitorizaţi îndeaproape fiecare etapă a procesului de gătit

Pentru a vă permite să monitorizaţi îndeaproape evoluţia fiecărui fel de mâncare, cronometrul CountUp începe de la zero şi înregistrează până îl opriţi sau îl resetaţi.

Specificatii produse
Alimentare plita Inductie
Garantie 2 ani
Numar de arzatoare 4
Siguranta Oprire automata
Tensiune (V) 220-240
Pozitionare butoane Frontal dreapta
Putere max.(W) 7400
Functie protectie copii Da
Indicator caldura reziduala Da
Semnal sonor Da
Comenzi prin atingere Da
Detectare vase Da
Blocare butoane Da
Cronometru Da