Mobila pentru familia ta

Hota Electrolux EFP60460OX

Utilizaţi la maximum spaţiul din bucătăria dvs. cu această hotă complet integrată, culisantă, care ocupă un spaţiu redus. Hota Electrolux EFP60460OX.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Termen de livrare: Programare
1.197,00 lei
1.000,00 lei

Beneficii

Consum mic de energie, putere mare

Bucurați-vă de beneficiile acestei hote puternice de aragaz în timp ce folosiți mai puțină energie. Această hotă îndepărtează rapid vaporii de la gătit, pentru ca aerul din bucătăria dvs. să fie curat și proaspăt.

O hotă de încredere pentru reducerea aburului

Cu această hotă eficientă creaţi o atmosferă mai curată în bucătărie atunci când gătiţi, mâncaţi şi vă relaxaţi. Motorul ei de încredere reduce în mod eficient aburul, aşa că dvs. vă puteţi bucura de timpul petrecut în bucătărie mai mult ca niciodată.

Mai multă vizibilitate, mai puţină energie consumată

Mai multă vizibilitate, mai puţină energie consumată

Lumina LED eficientă energetic este ideală pentru bucătărie, unde iluminarea este folosită frecvent, pentru perioade lungi de timp. Strălucitoarea, durata lungă de funcţionare şi consumul energetic eficient sunt caracteristici esenţiale pentru bucătăriile moderne.

Improspătaţi rapid aerul din bucătărie

Improspătaţi rapid aerul din bucătărie

Filtrul puternic de cărbune menţine un aer proaspăt în bucătărie. După o utilizare intensă, filtrul poate fi reîmprospătat la cuptor, pentru ca apoi să funcţioneze la capacitate maximă. Vă veţi bucura zi de zi de aer proaspăt în bucătărie.

Setările hotei, acum simplificate

Funcțiile hotei dumneavoastră devin foarte accesibile cu ajutorul comenzilor electronice intuitive. Reglați setările pentru lumină sau viteza ventilatorului pentru un gătit rapid și flexibil.

Specificatii produse
Tip telescopica
Culoare Produs Inox
Garantie 2 ani
Putere absorbtie 390 mc/h
Numar de motoare 2
Numar de viteze 3
Instalare Incorporabil
Tensiune (V) 220
Tip filtru aluminiu lavabil
Diametru tub evacuare 120
Lungime(mm) 598
Adancime(mm) 295