Mobila pentru familia ta

Cuptor AEG BSK892330M

Sous Vide; Cuptor electric multifunctional - gatire cu abur (24 functii); Convectie; Panel frontal cu insertie de sticla; Control touch dinamic ; Meniu in limba romana; Retete predefinite; Inchidere amortizata a usii; Usa cu 4 straturi de geam; Proba de carne; Grill; Ghidaj telescopic pe 1 nivel; Volum net cavitate 70 litri; Clasa eficienta energetica A++; Inox antiamprenta
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Termen de livrare: 2 saptamani
7.209,00 lei
5.680,00 lei

Beneficii

Rezultate optime de gătire datorită senzorului de umiditate

Senzorul de umiditate din acest cuptor vă îmbunătățește gătitul folosind o cantitate exactă de aburi pentru o gătire perfectă. Adăugarea aburilor la preparate le conferă acestora un gust și o textură perfectă și scot în evidență mai multe arome.

Excelați până și în cele mai complexe arome.

Fiecare masă ar trebui să reprezinte o experiență. Am creat cuptorul SteamPro cu asta în minte. Acesta are trei moduri de gătire - căldură, abur și o combinație din cele două. În modul combinat, acesta va calcula cu exactitate în mod automat combinația adecvată de căldură și abur. Ceea ce înseamnă că exteriorul mâncării va fi permanent auriu și crocant iar interiorul permanent moale și suculent. Indiferent dacă prăjiți sau frigeți carnea la grătar, coaceți pâine, creați deserturi delicate sau folosiți funcția SousVide pe care o furnizăm restaurantelor profesioniste din toată lumea- puteți fi încrezători că veți trece cu gătitul la un nou nivel.

Rezultate de restaurant, acasă

Bucătarii șefi folosesc de mult „sous vide” pentru a atinge rezultate perfecte și consecvente SousVide aduce tehnologia restaurantelor în căminul dvs., permițându-vă să creați rețete ce vă vor depăși așteptările.

Comandați gătitul dvs.

Datorită Roții de comenzi aveți control complet asupra procesului de gătire, fie că reglați timpul, temperatura sau funcția cuptorului. Cu o simplă atingere, setările dvs. de gătire apar imediat pe un afișaj LCD în culori clare, pentru o monitorizare imediată a mâncării, iar reglajele sunt exacte și precise. Funcția de gătire asistată vă oferă posibilitatea de a alege mâncăruri specifice cu rezultate profesioniste, de fiecare dată. Fără alte butoane care să creeze un panou de comandă complicat, Roata de comenzi este simplă și ergonomică pentru a atinge perfecțiunea în farfurie, de fiecare dată.

Aspect şi comportament de lux pentru o performanţă premium

Un produs premium nu trebuie doar să arate ca un produs premium - trebuie şi să se comporte ca unul. La acest cuptor, tehnologia SoftMotion™ asigură o închidere lină şi silenţioasă a uşii, pentru o experienţă premium de fiecare dată când gătiţi.

Gătiți gustos, de fiecare dată

Senzorul pentru alimente măsoară cu precizie temperatura zonei de mijloc a mâncării și vă indică momentul în care carnea în sânge, medie sau bine făcută este gata. De asemenea, gătește peștele și legumele exact așa cum vă place.

Specificatii produse
Tip Cuptor electric
Garantie 5 ani
Culoare Produs Inox antiamprenta
Clasa de eficienta energetica A++
Capacitate (L) 70
Alimentare Electrica
Tensiune (V) 230
Putere max.(W) 3500
Cablu alimentare(ml) 1.5
Lungime(mm) 595
Inaltime(mm) 594
Adancime(mm) 567
Adancime incastrare(mm) 550
Inaltime incastrare(mm) 590
Lungime incastrare(mm) 560
Accesorii 1x tava prajituri email, 1x tava colectoare email, 1x gratar inox
Functii electronice 30 limbi, Programe "Assist" gătire pre-setată (greutate/senzor mâncare/abur/Sous Vide), Semnal sonor, Oprire automata de siguranta doar pentru cuptor, Ceas cu volum ajustabil, Reamintire curatare, Cronometru, Dezaburire, Mod demonstrativ cu cod, Decalcifiere, Luminozitate ajustabila ecran, Limbi/Display text, Intrerupator principal-general, Memorie "momentul zilei" 3 zile, Avertizare sfarsit de program, Lumina cuptor - posibilitate oprire/pornire, Indicator temperatura reala (°C), Resetare cronometru, Indicatii caldura reziduala (°C), Clatire, Cod service, Curatare cu abur (2 cicluri), Curatare cu abur cu start intarziat, Temperatura propusa, Timpul zilei, Setari duritate apa, Intrerupator pe usa pentru lumina, Durata, Reglare electronica a temperaturii 30-300C, Sfarsit program, Incalzire rapida - selectabil, Program favorit pentru gatire, Senzor mancare, Senzor mancare cu oprire automata, Senzor mancare cu indicator temperatura miez, Senzor mancare estimativ, Sunet taste&alarma/activare/dezactivare tonuri de eroare
Functii gatire Încălzire jos, Coacere pâine, Gătire convenţională / tradiţională, Dezgheţare, Creştere aluat, Uscare, Alimente congelate, Complet abur, Gril, Umiditate ridicată, Umiditate scăzută, Umiditate medie, Menţinere la cald, Coacere umedă cu ventilaţie, Setare pizza, Înălzire platou, Conservare alimente, Gătire înceată, Gătire sous vide, Regenerare cu abur, Gătire cu ventilaţie, Gril turbo, Funcţie iaurt