Mobila pentru familia ta

Chiuveta Inox Franke Colibri 2 620

Chiuveta Inox Franke Colibri 2 620 din Oţel inoxidabil, dimensiune (mm) 780x435. Igienic, uşor de curăţat şi durabil. Este materialul la care apelează bucătarii profesionişti. Nu este o întâmplare faptul că 70% din chiuvetele din întreaga lume sunt realizate din oţel inoxidabil.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: FRANKE
Termen de livrare: Programare
*
  • INOX LUCIOS - CIN 620
    INOX LUCIOS - CIN 620
  • INOX DEKOR - CIL 620 (+27,00 lei)
    INOX DEKOR - CIL 620 [+27,00 lei]
256,00 lei

Oţel inoxidabil - Minunat de eficient

O compoziţie unică

Nu toate oţelurile inoxidabile sunt la fel. Oţelul inoxidabil Franke are un conţinut deosebit de ridicat de nichel şi crom, ceea ce face la fel de rezistent la căldură, precum şi la rece.

Durabil şi ecologic

Oţelul inoxidabil Franke este format din 70% material reciclat şi poate fi reciclat până la 100%. Pentru chiuveta dvs., oferim cea mai ridicată calitate. Din acest motiv ne aprovizionăm cu oţel inoxidabil de înaltă calitate la nivel global.

Uşor de curăţat

Este suficient să ştergeţi cu o cârpă cu detergent. După aceea este suficient să clătiţi bine suprafaţa pentru a menţine chiuveta ca nouă. Nu folosiţi înălbitor sau alte substanţe de curăţare acide.

Cum obţinem noi acest frumos finisaj

În timp ce mulţi alţi producători folosesc foi de oţel inoxidabil gata lustruit, noi lustruim chiuvetele noastre numai după ce au fost făcute. În acest fel, chiuveta dvs. îşi păstrează luciul aspectuos pentru mai mult timp şi formează o patină minunată de-a lungul timpului.

Specificatii produse
Lungime(mm) 780
Latime(mm) 435
Garantie 15 ani
Numar de cuve 2
Cuva 340x370
Tara de provenienta UE