Mobila pentru familia ta

Chiuveta Franke Malta BSG 651-97

Chiuveta Franke Malta BSG 651-97 ( dimensiune: 970 x 500 mm ). Fragranite nu este doar unul dintre materiale texturate cele mai dure din lume, ci este, de asemenea, şi unul dintre cele mai atractive. Chiuvetele din Fragranite sunt deosebit de elegante şi conferă un aspect natural bucătăriei dvs. Materialul nostru Fragranite prelucrat are o strălucire subtilă şi este cald la atingere.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: FRANKE
Termen de livrare: Programare
*
  • Avena - BSG 651-97
    Avena - BSG 651-97
  • Grafite - BSG 651-97
    Grafite - BSG 651-97
826,00 lei

Fragranite - Materiale de bucătărie minunate

Cum să menţineţi materialul Fragranite ca nou

În majoritatea cazurilor, este suficient să ştergeţi suprafaţa cu o perie de nailon cu detergent, folosind o mişcare circulară, apoi să clătiţi foarte bine. Nu folosiţi produse abrazive, praf, înălbitori sau agenţi de curăţare pentru canalizare.

Minunat pentru familiile active

Bucătăriile trebuie să nu aibă bacterii. Datorită tratamentului Sanitized®, Franke este recunoscut ca un pionier în dezvoltarea de compuşi de granit pentru chiuvete. Sanitized® reduce dezvoltarea bacteriilor pe suprafaţa Fragranite cu 99%. În acelaşi timp, Fragranite rămâne rezistent la pete şi la temperaturi ridicate de până la 536° F (280° C).

Minunat de rezistent

Chiuvete din Fragranite sunt deosebit de elegante şi conferă un aspect natural bucătăriei dvs. Materialul nostru Fragranite prelucrat are o strălucire subtilă şi este cald la atingere. Suprafaţa are o textură fină, dar nu poroasă, asigurând un nivel ridicat de igienă. Format din 80% nisip de cuarţ şi 20% răşină acrilică foarte dură, materialul rezistent Fragranite de la Franke vă oferă o frumuseţe durabilă.

Minunat, în mai multe culori

Umpleţi-vă bucătăria cu frumoasele şi elegantele culori Fragranite. Există o chiuvetă Franke Fragranite care este perfectă pentru dvs.

Specificatii produse
Lungime(mm) 970
Latime(mm) 500
Garantie 15 ani
Numar de cuve 2
Cuva (l x L x h) 340x420x200 / 150x290x100
Tara de provenienta UE