Mobila pentru familia ta

Bucatarie Confort

Bucatarie comanda pe colt, fronturi MDF placate cu material acrilic lucios,blat lucios, dimensiuni 355 x 165 cm.
☆☆☆☆☆
★★★★★

5.0

7

Producator: STAER
Termen de livrare: Programare
5.466,00 lei

Nota

  • Configuratia  de mai sus se realizeaza pe baza de comanda si o putem adapta in functie de spatiul si nevoile dumneavoastra.
  • Pretul afisat  mai sus este calculat pentru configuratia standard 229151 (configuratie disponibila in programul 3D din reteaua de magazine STAER ) si este realizata din corpuri pal melaminat de 18 mm , fronturi MDF placat cu material acrilic lucios, manere satinate .
  • Acest pret  poate varia in fuctie de  materialele si culorile alese. 
  • Obiectele de decor din foto de mai sus si electrocasnicele nu fac parte din configuratie si nu intra in calculul pretului.

 

Dimensiune  totala bucatarie

  • L x l x A x H  4005 x 1655 x 600 x 2143 mm

 

 

 Folosim o gama variata de materiale si culori, astfel pe baza de comanda puteti opta  pentru oricare dintre urmatoarele materiale (Pal, Mdf lucios si superlucios cu efect de sticla colorata, MDF cu folie 3D, MDF vopsit mat, MDF Vopsit lucios)

 

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Noptiera Round

☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 4
Noptiera ROUND; Noptiera este prevazuta cu un sertar si este realizata din PAL melaminat 18mm lucios; Elemente de colţ din MDF înfoliat cu folie 3D High-Gloss; Feţele de sertar MDF înfoliat cu folie 3D alb sau negru High-Gloss;
220,00 lei

Saltea Queen Memory M 3

☆☆☆☆☆
★★★★★
Grosime 22-23 cm . Acest tip de saltele ofera un grad ridicat de confort prin stratul superior din spuma MEMORY NMFSS .Este special proiectata sa aiba calitati elastice ce ajuta la distribuirea greutatii corpului pe toata suprafata saltelei .Saltele memory beneficiaza de 2 suprafete de somn:cea cu strat memory de diferite grosimi dar si una de tip clasic ortopedica .
823,00 lei

Dulap 3 Usi Culisante

☆☆☆☆☆
★★★★★
5.0 18
Dulap 3 usi culisante, extrem de util in spatii mici sau ca dulap dressing la pret de producator.
2.498,00 lei