Mobila pentru familia ta
RSS

Postari pe blog de la '2015' 'septembrie'

Bucataria un produs complex

        Suntem obisnuiti sa consideram bucataria ca fiind un simplu spatiu in care pregatim si luam masa. Aceasta idee a fost de multe ori contrazisa de noutatile pe care piata le introduce in aceasta directie, tendintele actuale obisnuindu-ne cu schimbari permanente in privinta mobilei si a utilitatii sale .

        Bucatariile s-au dezvoltat constant devenind mult mai utile si acaparand nu doar domeniul pentru care sunt, in principal, proiectate; astfel acestea au devenit un mediu propice intalnirilor in familie, serilor petrecute intr-un ambient placut si relaxant.

        Pentru satisfacerea acestor noi nevoi, noi le oferim clientilor atat idei de imbunatatire a acestui mediu complex numit “bucatarie”, cat si posibilitati multiple de design.

        Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa veniti intr-una din locatiile noastre Staer cu planul/dimensiunile bucatariei , pozitionarea tevilor de apa/gaz , preferintele pe care le aveti in ceea ce priveste materialul, nuantele acestuia si accesoriile de care aveti nevoie .
        Totodata, pentru a realiza un plan cat mai exact, trebuie sa luati in considerare unde sunt pozitionate caloriferele, prizele, modul de deschidere al usilor , pozitionarea geamurilor din incapere( daca exista) ; conteaza cat de des le utilizati si caile de acces pe care le aveti , astfel incat sa nu va loviti de imposibilitatea de a va folosi de utilitati inr-un mod corect si eficient.

       Gandindu-ne la nevoile dumneavoastra si analizand in ce masura acestea trebuie satisfacute de mediul in care va petreceti o anumita parte din timp , detinem solutia care rezolva multe din problemele cu care va confruntati in alegerea unei bucatarii, respectiv Simulatorul 3D.

         Ce va ofera acest configurator de mobilier?

· Veti vedea cum poate arata bucataria Dvs, in mai multe variante; 

· Ofera mobilitate imaginatiei (se poate opta pentru orice combinatie de materiale si nuante disponibile, le puteti aranja in orice mod doriti in functie de nevoile dumneavoastra);

· Dimensiunea nu mai este o problema ( se poate alege dintr-o varietate de dimensiuni adaptabile spatiului pe    care il detineti);

· Alegerea accesoriilor sta la indemana dumneavoastra (alegerea glisierelor, a sistemului de culisare pentru sertare , sisteme deschidere usi );

· Pretul este vizibil si pertinent (simulatorul afiseaza pretul pe masura ce va personalizati bucataria);

          Ce va oferim in plus ?

· CONSULTANTA DE CALITATE

         Aceasta sta la baza unei alegeri potrivite , de aceea , Simulatorul 3D  fiind prezent exclusiv in magazinele noastre STAER, ne indrumam clientii in directia potrivita in functie de posibilitatile si nevoile lor .

         De aceea suntem aici !

         Din pasiune pentru bunul gust si pentru a ne multumi in permanenta clientii, am decis sa ne dedicam dorintelor lor , astfel  nu refuzam niciodata ideile indraznete si proiectele noi.

         Daca aveti o idee care vi se pare a fi iesita din comun, nu renuntati doar pentru ca “altii nu au reusit “ , veniti cu optimism in orice magazin Staer si consultantii nostri vor face ca rutina , cu care poate se obisnuieste in aceasta industrie, sa fie data uitarii!

         Alege Staer pentru ca bucataria ta sa fie locul in care iti doresti sa te intorci zi de zi !